Varför jag älskar festivaler

Hej! Jag heter Jonas och är grundaren till FestivalForum.se, så, som ni kan se så är jag väldigt intresserad av festivaler, kanske för mycket… Men nu ska vi inte prata om min besatthet av festivaler som får min plånbok att börja gråta varje år, vi ska istället prata om varför jag älskar festivaler så mycket. Bara så att ni vet så har vi en “Om Oss” sida som ni kan läsa mer på. 

Jag älskar energin

Inget kan mäta sig mot en riktigt grym festival eller konsert. Det är inte bara grym musik och kall öl, det är också livet och energin från alla människor som är der för samma anledning. Alla är där för att dem vill ha kul och njuta av något som dem gillar, och när man multiplicerar den känslan med flera tusen personer så får man en känsla som nästan är omöjlig att beskriva. 

Sweden Rock

Sweden Rock kanske är en helt vanlig festival för nästan alla människor, men den har en speciell plats i mitt hjärta, för det var där som jag träffade min fru. Det betyder att nästan ingen annan plats kommer ligga lika djupt i mitt minne som den. Sen skiljde vi oss och hade en vårdnadstvist, men det är en helt annan historia…

Artisterna

Jag kan säga hur mycket jag vill att jag älskar konserter på grund av den ena eller den andra anledningen, men den största anledningen är att jag vill lyssna live på människorna som jag har följt i flera år såsom De Vet Du och Avicii.

This article has 1 comments

  1. A WordPress Commenter

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
    Commenter avatars come from Gravatar.